Universiteti i Prizrenit UKSHIN HOTI
Pershendetje vizitor i nderuar

Forumi UPPZ eshte forum i kushtuar studenteve te Fakuktetit te Prizrenit, dhe ju sigurisht nuk jeni i regjistruar, ose ne qofte se jeni i regjistruar, atehere duhet te identifikoheni.

Per ta bere kete, klikoni ne njeren nga poshte.

Regjistrimi nuk ju merr kohe me shume se 30 sec.

Me respekt, staffi i UPPZ

Universiteti i Prizrenit UKSHIN HOTI


Viti Akademik 2017-2018
 
ForumForum  CalendarCalendar  PytësoriPytësori  KërkoKërko  Lista AnëtarëveLista Anëtarëve  Grupet e AnëtarëveGrupet e Anëtarëve  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Shiko mesazhet pa përgjigje
 

Lajmet te Portali

 
TematMesazhet
Mesazhi i fundit
Asnjë mesazh i ri

LAJMET E UPPz-së

Këtu do të postohet çdo lajm, çdo risi dhe çdo ngjarje tjetër që ndodh brenda objekteve të Universitetit Publik “Ukshin Hotit”-it. Kjo kategori ka për qëllimin postimin e lajmeve rreth universitetit në përgjithësi.
105209Universiteti “Uk...
3rd October 2015, 22:48
Adminstratori Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Ligjëratat

Këtu do të postohen të gjitha ligjëratat nga të gjitha drejtimet në Universitetin e Prizrenit “Ukshin Hoti”. Postimi i ligjëratave bëhet nga vetë studentët, andaj jo detyrimisht çdo ligjëratë mund të jetë në disponim.
1130Nysret Demaku - ...
27th March 2012, 16:41
ghost_pz1 Shiko mesazhin e fundit
 

Kategoria e njohjes me anëtarët

 
TematMesazhet
Mesazhi i fundit
Asnjë mesazh i ri

Prezantimi i anëtarëve

Të gjithë ata që regjistrohen në forum, duhet të bëjnë një prezantim të shkurtër formal rreth vetes së tyre duke treguar emrin (apo emrin më të cilin dëshiron të identifikohet), drejtimi, viti i studimit dhe interesat rreth forumit.
1358Tung
11th May 2014, 15:44
Adminstratori Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Universiteti i Prizrenit

Kjo kategori sjell lajmet dhe dokumentare rreth Universitetit të Prizrenit “Ukshin Hoti”. Në këtë kategori nuk mund të postohen lajmet e përditshmërisë në universitet.
1125UNIVERSITETI “UK...
25th May 2014, 19:22
Adminstratori Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Lajmet rreth forumit te UPPz-së

Kjo kategori ka për qëllim informimin në lidhje me ndryshimet dhe të rejat e forumit.
1148Shtohet forumi "...
1st January 2012, 09:49
Adminstratori Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Ndihmë rreth forumit

Nuk dini si të përdorni forumin? Sigurisht, që nga këtu do të mësoni gjithçka çfarë ju duhet për të qenë një shfletues i shkëlqyeshëm i forumit.
36Ka nevojë ...
2nd October 2011, 11:50
Adminstratori Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Përshëndetje dhe urime

Kjo është një hapësirë e lirë për të përshëndetur dhe uruar njëri-tjetrin për raste të ndryshme, si për ditëlindje, mirë se ardhje në universiteti, urime për diplomim dhe të ngjashme.
271Pershendetje per...
19th August 2012, 08:31
Adminstratori Shiko mesazhin e fundit
 

Drejtimet Bachelor

 
TematMesazhet
Mesazhi i fundit
Asnjë mesazh i ri

Administrim Biznesi

Të gjithë studentët e Administrim Biznesit këtu! Në këtë kategori do të postohen të gjitha informatat rreth këtij drejtimi, si informata rreth lëndëve, profesorëve, provimeve, ligjëratave dhe më shumë.
4169Detyra te zgjedh...
18th May 2014, 18:26
Adminstratori Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Menaxhment Ndërkombëtar

Të gjithë studentët e Menaxhmentit Ndërkombëtar këtu! Në këtë kategori do të postohen të gjitha informatat rreth këtij drejtimi, si informata rreth lëndëve, profesorëve, provimeve, ligjëratave dhe më shumë.
2230Makroekonomi
10th August 2015, 19:46
Adminstratori Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Juridik

Të gjithë studentët e Juridikut këtu! Në këtë kategori do të postohen të gjitha informatat rreth këtij drejtimi, si informata rreth lëndëve, profesorëve, provimeve, ligjëratave dhe më shumë.
39246Orari ( Viti i p...
5th July 2013, 15:27
Adminstratori Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Software Design

Të gjithë studentët e Software Design-it këtu! Në këtë kategori do të postohen të gjitha informatat rreth këtij drejtimi, si informata rreth lëndëve, profesorëve, provimeve, ligjëratave dhe më shumë.
1822Sistemi operativ...
1st April 2012, 20:43
Adminstratori Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

TIT

Të gjithë studentët e TIT-it këtu! Në këtë kategori do të postohen të gjitha informatat rreth këtij drejtimi, si informata rreth lëndëve, profesorëve, provimeve, ligjëratave dhe më shumë.
1718Web faqja e Nysr...
31st March 2012, 12:46
Avniu Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Gjuhë gjermane

Të gjithë studentët e Gjuhës Gjermane këtu! Në këtë kategori do të postohen të gjitha informatat rreth këtij drejtimi, si informata rreth lëndëve, profesorëve, provimeve, ligjëratave dhe më shumë.
33Orari ( Viti i p...
18th October 2011, 18:17
Gashi Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Drejtimet tjera

Në këtë kategori, gjenden të gjitha drejtimet tjera në Universitetin e Prizrenit “Ukshin Hoti”, gjegjësisht drejtimet e Fakultetit të Edukimit që në të kaluarën ishin pjesë e Universitetit të Prishtinës.
7276Orari ( Viti i p...
18th October 2011, 18:21
Gashi Shiko mesazhin e fundit
 

Drejtimet Master

 
TematMesazhet
Mesazhi i fundit
Asnjë mesazh i ri

Trashëgimi Kulturore dhe Menaxhim i Turizmit

Të gjithë studentët e Trashëgimisë Kulturore dhe Menaxhim i Turizmit këtu! Në këtë kategori do të postohen të gjitha informatat rreth këtij drejtimi, si informata rreth lëndëve, profesorëve, provimeve, ligjëratave dhe më shumë.
00
Asnjë mesazh i ri

Administrim Biznesi

Të gjithë studentët e Administrim Biznesit dhe Agrokulturë këtu! Në këtë kategori do të postohen të gjitha informatat rreth këtij drejtimi, si informata rreth lëndëve, profesorëve, provimeve, ligjëratave dhe më shumë.
00
Asnjë mesazh i ri

Kontabilitet dhe Auditim

Të gjithë studentët e Kontabilitet dhe Auditim këtu! Në këtë kategori do të postohen të gjitha informatat rreth këtij drejtimi, si informata rreth lëndëve, profesorëve, provimeve, ligjëratave dhe më shumë.
00
Asnjë mesazh i ri

Shkenca Kompjuterike dhe Teknologjia e Komunikimit

Të gjithë studentët e Shkenca Kompjuterike dhe Teknologjia e Komunikimit këtu! Në këtë kategori do të postohen të gjitha informatat rreth këtij drejtimi, si informata rreth lëndëve, profesorëve, provimeve, ligjëratave dhe më shumë.
00
 

Hapësira për të ftuar

 
TematMesazhet
Mesazhi i fundit
Asnjë mesazh i ri

Studentët shqiptarë

Kjo hapesirë i kushtohet të gjithë studentëve të tjerë jashtë Universitetit të Prizrenit, dhe në këtë mënyrë do të mund të shkëmbejmë përvojat tona.
00
 

Working

 
TematMesazhet
Mesazhi i fundit
Asnjë mesazh i ri

Projekte të ndryshme

Në këtë hapësirë marrin pjesë projektet e ndryshme të shkollës, punimet seminarike, projektet akademike dhe të ngjashme.
3148“zonat vdekjepr...
28th December 2011, 22:50
Adminstratori Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Biblioteka jonë

Biblioteka e Forumit ëshët një hapësirë e veçantë për të postuar librat e ndryshëm akademikë në formën e pdf-it apo ndonjë formë tjetër aktuale në mënyrë për t’u shkarkuar apo ruajtur online. Kjo bibliotekë do të krijohet me ndihmën e studentëve.
61453SADBERE GAGICA S...
2nd April 2013, 17:28
shaban cakolli Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Shkenca

Po? Faktet shkencore marrin pjesë këtu.
66Më shpejtë se dr...
12th December 2011, 07:51
Adminstratori Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Ndihmë njëri-tjetrit

Në këtë hapësirë lejohet bërja e pyetjeve rreth çfarëdo që keni nevojë në lidhje me studimet tuaja. Ndihma është reciproke dhe iniciohet dhe menaxhohet nga vetë studentët.
45Si shkojne semes...
14th January 2012, 18:57
Adminstratori Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Filma anglisht

You want to watch a movie? Ok, këtu do të keni mundësinë për të postuar filma të ndryshëm anglisht me qëllime edukative.
2020Bota perrallore ...
2nd October 2011, 16:17
Gashi Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Downloads (Shkarkime)

Në këtë forum bëhet postimi i materialeve të ndryshme studimore.
55TuneUp Utilities...
2nd October 2011, 16:11
Gashi Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Video mania

Në këtë hapësirë është e lejuar që të postohen video, gjë që është e ndaluar të bëhet nëpër forumet tjera. Videot duhet të jenë brenda kornizave të përcaktuara nga rregullorja e forumit.
515Si t'a zgjedhim ...
23rd October 2011, 07:20
Adminstratori Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Marketing & Reklama

Kjo është hapësira e vetme e cila lejon reklamin e ëebfaqeve dhe forumeve të tjera të dobishme për studimet akademike. Nuk lejohet reklamimi për përfitime personale.
11Rregulli per te ...
19th August 2011, 10:39
Adminstratori Shiko mesazhin e fundit
 

Hapësirë e lirë

 
TematMesazhet
Mesazhi i fundit
Asnjë mesazh i ri

Chit-chat

Chit-chat është hapësirë e lirë për tema të lira.
15148Chit-chat
24th February 2012, 15:19
Adminstratori Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Tema te ndryshme

Ne kete forum, mund te bisedohet per tema te ndryshme shoqerore, gjera te cilat na preokupojne, si te perballohemi me sfida etj...
2774Si të menaxhojmë...
29th January 2012, 13:56
Adminstratori Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Këshilla për studentët

Një hapësirë tjetër e lirë ku studentët duke krijuar lidhje njëri me tjetrin, shprehin gatishmërinë për të këshilluar apo sjellë këshilla nga projekte profesionale.
2432Gjuha e trupit n...
26th December 2011, 21:35
Adminstratori Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Sondazhe dhe votime

Sondazhe të ndryshme për të hulumtuar rreth një aktiviteti të caktuar në lidhje me studimet.
838Nga cila shkolle...
8th June 2013, 23:38
alban1.prizren Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Kuriozitete

Kuriozitete është një forum që lejon postimin e gjërave jo të zakonshme, që shtojnë kureshtjen e njeriut.
2027Një orë para tel...
5th February 2012, 20:37
Adminstratori Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Lojëra, quize dhe humor

Qëllimi në këtë forum është argëtimi përmes lojërave të ndryshme, kuizeve dhe humoreve.
23361Numrat me radhe...
5th September 2013, 20:48
Vllaznim Rexha Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Tjetër

Në këtë hapësirë, mund të gjeni materiale të ndryshme ndihmëse, ndonjë temë tjetër që nuk gjendet nga forumet e caktuara dhe më shumë.
1627Krimi farmaceuti...
29th January 2012, 13:58
Adminstratori Shiko mesazhin e fundit
 

Gjuhët e huaja të përdorura në Kosovë

 
TematMesazhet
Mesazhi i fundit
Asnjë mesazh i ri

English

Here, we can speak and learn english...it's helpfully
1169English course...
2nd August 2012, 15:41
Adminstratori Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Türkçe

Bu bölümde, sadece Türkçe konuşmaya izin verilmektedir. Tüm Türkçe konuşanlar okul hakkında ve daha fazla burada beklemekteyiz.
22Numaralar
27th November 2011, 01:37
Adminstratori Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Deutsch

Hier können Sie sprechen Deutsch
11Mit dem Vokabula...
5th September 2011, 13:49
Adminstratori Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Bosanski

Za druge koji govore bosanski
00
Asnjë mesazh i ri

Español

Aquí se puede hablar en español
11Para ellos que h...
5th September 2011, 13:50
Adminstratori Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Other

Ketu mund te krijohet edhe ndonje forum tjeter per ndonje gjuhe tjeter
00
 

Administratoret dhe moderatoret

 
TematMesazhet
Mesazhi i fundit
Asnjë mesazh i ri

Ankesat dhe sygjerimet tuaja

Në këtë forum ju mund të paraqitni të gjitha ankesat tuaja rreth forumit dhe rreth anëtarëve, si dhe rreth çdo parregullsie që mund të vëreni në forum. Po ashtu, janë të mirëpritura edhe sygjerimet tuaja rreth mirëmbajtjes së forumit.
322Nje ide e re
11th October 2011, 14:34
Adminstratori Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Admin. dhe mod.

Kjo është një hapësirë e ndarë vetëm për administratorët dhe moderatorët e forumit.
523Ditet e biznesit...
26th November 2011, 18:16
Adminstratori Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

Recycle Bin

Tema e fshira do të zhvendosen këtu përderisa të vërtetohet që fshirja e tyre nuk ndikon në mirëqenien e forumit. Po ashtu, edhe temat e vjetra dhe temat shqetësuese do të marrin pjesë në këtë hapësirë.
47Lajmerim - Kurs ...
29th July 2012, 11:46
Adminstratori Shiko mesazhin e fundit
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies
Kush është në linjë
Kush është në linjëAnëtarët e këtij forumi kanë postuar 2271 artikuj
Forumi ka 875 anëtarë të regjistruar
Anëtari më i ri MichaeelSoobe
1 Përdorues në Linjë: 0 anëtarë 0 të fshehur 1 vizitor
Rekord i përdoruesve në linjë ishte 28 më 1st August 2017, 20:21

Anëtarët të regjistruar Asnjë
No users have a birthday today
No users are having a birthday in the upcoming 7 days
Legjenda : [ Administratori ][ Moderator ][ Koordinator ]

Mesazhe të rejaMesazhe të rejaAsnjë mesazh i riAsnjë mesazh i ri  Forumi është KyçurForumi është Kyçur